Cuma, Eylül 26, 2008

Programming in Scala Kitap Ozeti

Bir haftadır Martin Odersky'nin Programming in Scala kitabını okuyordum. Benim alışkanlığımdır, bu tip öğretici kitapları okurken, bir yandan da Keynote programıyla tüm notlarımı tuttuğum dosyaya not alırım.
Bu kitaba ait özet notlarımı pdf haline çevirip internete koydum. İsteyen yararlanabilir.
Fakat tabi ki özet notlar kitabın yerini alamaz. Bu özet notlar, kitabı okumuş veya scala'ya hakimiyeti olan programcıların yararlanabileceği hızlı bir gözden geçirme kaynağı olabilir.

4 yorum:

Seo dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler...


1000'e yakın kitap özeti {Kitabın konusu, kitabın özeti, ana fikir, kişiler ve olaylar, yazar hakkındaki bilgi ve eserleri}

Oakland Capitals. dedi ki...

Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Benjamin ile çalışmak kesinlikle harikaydı. Karıma ve bana kredi sürecinde rehberlik ederken son derece açık, titiz ve sabırlıydı. Ayrıca çok zamanında davrandı ve krediyi kapatmadan önce her şeyin hazır olduğundan emin olmak için çok çalıştı.
Benjamin, yeni evimizi satın almak için para toplamamıza yardımcı olan bir grup yatırımcı ile çalışan bir kredi görevlisidir.Uygun düşük bir oranla kredi almak istiyorsanız onunla iletişime geçebilirsiniz. 247officedept@gmail.com Veya Whatsapp Sohbet: + 1-989-394-3740

Bank Instrument dedi ki...

Hello
We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
Mobile | WhatsApp: +19893413179
Email:mohammedahsan877@gmail.com